Dr.Max podpoří kampaní novou řadu Nuance Absolute

středa, 13. listopadu 2019, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Za „největší projekt roku“ označuje Dr.Max uvedení nové řady dermokosmetiky Nuance Absolute.

Nová řada dermokosmetiky Nuance Absolute, foto: MediaGuru.cz

Nová řada dermokosmetiky Nuance Absolute, foto: MediaGuru.cz

Lékárny Dr.Max uvádí v listopadu do prodeje novou řadu své privátní značky Nuance. Pod názvem Nuance Absolute představuje produkty s extraktem z kaviáru a perel, dále chlorely, spiruliny, červeného jetele a dalších látek. Novinku, jež je označována za „největší projekt roku“, podpoří nadlinková kampaň i spolupráce se Simonou Krainovou. 

Kampaň se bude zaměřovat především na perlové sérum, nicméně podpory se dostane i dalším produktům z řady: dennímu, nočnímu a očnímu krému. Komunikace, jež cílí na ženy starší 35 let, poběží v televizi, tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích. V tisku se objeví v exkluzivnějších titulech, v outdooru využije CLV v ulici Pařížská či Na Příkopě a také obrazovky na Bílé Labuti v Praze. 

Součástí kampaně jsou také PR aktivity, e-mailing, ale i spolupráce s modelkou Simonou Krainovou. Ta na svých sociálních sítích zveřejní v následujících měsících videa, jež natočila s Dr.Maxem. Zákaznicím lékáren Dr.Max bude novinka nabídnuta za zvýhodněnou cenu. 

Dr.Max tak letos opakuje sázku na prémiovou dermokosmetiku před vánočními svátky. Ve stejnou dobu loni uvedl pod značkou Nuance Zlatou masku, která byla za několik měsíců vyprodána. 

Pod značkou Nuance představil Dr.Max letos na podzim také kosmetiku pro muže. Kromě Nuance nabízí i jiné privátní značky, například Dr.Max nebo Equilibria. V exkluzivní distribuci pak má francouzskou značku Uriage nebo Physicians Formula. 

-stk-