Jakub Kohák je tváří vánoční kampaně Mobil.cz

pondělí, 18. listopadu 2019, 14:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mobilní operátor Mobil.cz spustil novou reklamní kampaň s vánoční tematikou.

Zdroj: Mobil.cz

Zdroj: Mobil.cz

Mobilní operátor Mobil.cz spustil novou reklamní kampaň s vánoční tematikou. Hlavní roli opět ztvárnil režisér a herec Jakub Kohák, který představuje balíčky předplacených karet.

„Našim cílem je upozornit na změny balíčků předplacených karet, u kterých jsme na Vánoce například zdvojnásobili maximální limity stahovaných dat,“ uvedl produktový manažer Mobil.cz Karel Bechník.

Připraveny jsou celkem tři reklamní spoty, jejichž stopáž se mění v závislosti na použitém kanálu. Reklama poběží na stanicích TV Nova a Óčko TV, dále pak na kanále YouTube, Facebooku a Instagramu. Již nyní jsou spoty ke zhlédnutí na YouTube a první a druhý prosincový týden se objeví také v televizi. Za kreativním konceptem kampaně je podepsána konzultační společnost Acomware.

Režie reklamních spotů se ujal Jan Gregor a produkci zajistily společnosti Acomware a Lemmur Production. „Naším záměrem bylo diváky především pobavit. Původní scénky byly natolik odvážné, že i když byl obraz s nahým Jakubem Kohákem na choulostivém místě dokonale rozostřen, na YouTube kanálu nám jej zakázali odvysílat,“ sdělil Jakub Michalovský z konzultační společnosti Acomware.

-mav-