BB Box od Bageterie Boulevard zdvojnásobil obrat

úterý, 28. ledna 2020, 12:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Služba BB Box od Bageterie Boulevard loni zdvojnásobila obrat, plánuje další rozšíření do regionů a možnost personalizace objednávek.

Zdroj: Bageterie Boulevard

Zdroj: Bageterie Boulevard

Rychlé občerstvení Bageterie Boulevard v loňském roce zdvojnásobilo obrat u své služby BB Box a do českých firem a úřadů dopravilo desetitisíce objednávek. Zdvojnásobil se také počet klientů, kterých je momentálně 12 tisíc. Jak vyplývá z údajů firmy, společnosti i instituce stále více investují jak do firemního občerstvení, tak i do snídaní či obědů pro zaměstnance v rámci firemních benefitů. V loňském roce za tyto služby utratily české firmy a úřady v součtu za celý trh 1,1 miliardy korun a letos se dá údajně očekávat pokračující zhruba 10% růst. 

Nejvíce se na růstu BB Boxů, které fungují tři a půl roku, podílely startupy a mladé technologické firmy a tvořily 30 % všech objednávek. Úřady a státní instituce se pak na objednávkách podílely z 10 %. Mezi pravidelné zákazníky BB Boxu patří například Seznam, Tesco, L’Oréal, agentura H1 nebo Ministerstvo průmyslu a obchodu.

BB Boxy chtějí do budoucna dále rozšířit nabídku a budou se více soustředit na personalizaci. „Naším cílem je nabídnout takový sortiment, aby při objednávkách nemuseli nákupčí dělat žádné kompromisy,“ dodává Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer služby BB Box. Firma plánuje rozšiřování do dalších měst, v brzké době bude spuštěn rozvoz také v Teplicích, Kolíně, Ústí nad Labem, Mladé Boleslavi a Kutné Hoře. S tím se pojí i souběžná expanze s Bageterií, která na letošní rok plánuje otevření dalších poboček v České republice.

-zue-