Prima vrací Pohlreicha, od 7. února zahajuje pořad Superšéf

pátek, 24. ledna 2020, 07:35 TV MediaGuru

Páteční prime-time bude ve vysílání televize Prima letos na jaře vyplněn novým pořadem se Zdeňkem Pohlreichem.

Zdeněk Pohlreich, foto: FTV Prima

Zdeněk Pohlreich, foto: FTV Prima

Televize Prima vrací od pátku 7. února do vysílání Zdeňka Pohlreicha s novým pořadem Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět. Během 24 hodin si má známý kuchař vzít do péče jednu z restaurací a vyvést ji ze svízelné situace. Informace o restauraci nejprve získává v utajení. Prima pro natáčení pořadu využila i pojízdnou kuchyni.

„Chtěli jsme naší prací přispět k tomu, aby zvolená restaurace byla lepší nebo aby se všem zjednodušil život. Líbilo se mi stupňování emocí od šoku, přes překvapení, k závěrečnému nadšení. Navíc lidé byli většinou zaskočeni tím, co vše se dá změnit za jediný den,“ uvedl k novému pořadu Pohlreich.

S pořadem se marketingově spojila Komerční banka. „Spolupráce se Zdeňkem Pohlreichem na jeho pořadech se pro nás za poslední roky stala již tradicí. To, co pro českou gastronomii, a vůbec kulturu stravování, dokázal a nadále dělá, je hodno obdivu a podpory. Svým zaníceným přístupem profesionalizuje svůj obor a přispívá k jeho prestiži. A v mnohém tak koresponduje s naší značkou," sdělil vedoucí marketingové komunikace David Šmahel.

Zdeněk Pohlreich se v novém pořadu vrací na obrazovky Prima po necelých dvou letech. Na jaře 2018 Prima oznámila, že po deseti letech ukončuje z rozhodnutí Zdeňka Pohlreicha natáčení pořadu Ano, šéfe!. Ano, šéfe! patřilo k nadprůměrně sledovaným pořadům TV Prima. Nový pořad Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět zaujme v letošní jarní sezóně páteční prime-time od 20:15. 

-mav-