Kaufland podporuje svůj věrnostní program kampaní

úterý, 18. února 2020, 10:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novou Kaufland Card podpoří obchodní řetězec 360° kampaní.

Zdroj: Repro YT Kaufland ČR

Zdroj: Repro YT Kaufland ČR

Obchodní řetězec Kaufland spustil v minulém týdnu svůj personalizovaný věrnostní program, do něhož chce během letošního roku přilákat 1,5 milionu svých zákazníků. Podpoří ho 360° kampaní.

Kampaň poběží v televizi, outdooru, rádiu, tisku a na internetu. Součástí bude rovněž komunikace v místě prodeje, kde budou využity POS materiály i in-store rádio. „Na každé prodejně máme také proškolené zaměstnance, kteří zákazníkům pomáhají při registracích Kaufland Card,“ popisuje na dotaz MediaGuru.cz Renata Maierl, tisková mluvčí Kauflandu.

Věrnostní karta nabídne jejím držitelům slevové akce, soutěže a výhody ušité na míru. Zároveň bude provázaná se sběratelskými kampaněmi, do kterých se řetězec pravidelně pouští – na sklonku loňského roku se například spojil se Star Wars, dříve tak propagoval svou privátní značku kuchyňských potřeb Spice & Soul. „Naše Kaufland Card bude navázána i na naše věrnostní programy. Každý držitel Kaufland Card bude mít v budoucnu díky věrnostní kartě další výhody, které budou spojené s našimi věrnostními programy,“ dodává Renata Maierl.

Kaufland Card mohou zákazníci získat buď v elektronické podobě stažením Kaufland aplikace v Apple Store nebo na Google Play, či ve fyzické formě vyzvednutím v oddělení informací v kterékoli z prodejen. Registrovat se a kartu aktivovat poté mohou přímo v prodejně nebo z domova pomocí webového registračního formuláře na www.kauflandcard.cz.

Kaufland na českém trhu provozuje 133 prodejen a zaměstnává přes 23 500 lidí. Podle posledních známých hospodářských výsledků ve finančním roce 2017/2018 jeho tržby dosáhly 57,6 miliard korun. Zisk před zdaněním stoupl o 56 procent na 3,08 miliardy korun. Řetězec patří do německé skupiny Schwarz, jehož součástí je i Lidl.

Z dalších řetězců působících v tuzemsku nabízí věrnostní programy například Tesco, Billa, Globus nebo Penny Market. Lidl věrnostní kartu zatím testuje v zahraničí, kdy ji uvede v České republice zatím není jasné.

-stk-