Vogue CS se na jaře rozšíří o Vogue Leaders

úterý, 25. února 2020, 11:00 Tisk MediaGuru

Česká edice magazínu Vogue chce letos uvést dva speciály zaměřující se na ženy v byznyse.

Zdroj: Vogue CS

Zdroj: Vogue CS

Československá edice módního magazínu Vogue se letos na jaře rozšíří o speciál Vogue Leaders, zaměřený na úspěšné ženy v byznyse a ve veřejném životě. Poprvé vyjde letos na jaře, další vydání je plánováno na listopad, přiblížila MediaGuru.cz vydavatelka Michaela Seewald.

Vogue Leaders přinese rozhovory s úspěšnými ženami Česka a Slovenska, speciál vyjde poprvé 16. dubna jako příloha klasického vydání Vogue CS (průměrný tištěný náklad loni byl 23 tisíc kusů). Prodejní cena se nezmění. Pro vydavatelství V24 Media představuje nový titul další možnosti oslovení inzertních klientů v jiném než lifestylovém segmentu, např. bankovnictví, auditorské společnosti, pojišťovny atp.

Společnost V24 Media zároveň v pondělí v oficiálním oznámení uvedla, že má letos v plánu navýšit investice do svých klíčových aktivit. Oznámila, že se chce rozšiřovat v tisku a digitálu a také přivést nové tituly. Plánuje rovněž druhý ročník Konference Vogue Live 2020, která by měla představit osobnosti módního průmyslu. 

Průměrný prodaný náklad magazínu Vogue CS dosáhl v loňském roce 15,8 tis. výtisků, počet měsíčních předplatitelů představoval v průměru 4119. Celkový počet sledujících na Facebooku a Instagramu je 115 tisíc.

Vogue CS vychází v pražské společnosti V24 Media ve spolupráci s Conde Nast International. Společnost založila Michaela Seewald, která provoz financuje. Šéfredaktorkou je Andrea Běhounková.

-mav-