Bohemia Chips píše v kampani „Nové pověsti české“

pátek, 20. března 2020, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bohemia Chips uvádí nový dlouhodobý komunikační koncept, chce s ním oslovit tradiční konzumenty i mladší skupinu.

Zdroj. Repro YT Bohemia Chips

Zdroj. Repro YT Bohemia Chips

Značka Bohemia Chips z portfolia společnosti Intersnack spustila nový dlouhodobý komunikační koncept z dílny agentury Hullabaloo. V sobě má kombinovat tradiční hodnoty na jedné straně a zábavu, hravost a chuť na straně druhé. Jejím cílem kampaně s názvem „Nové pověsti české“ je přilákat mladší cílovou skupinu a zároveň oslovit i tradiční konzumenty.

„Nové pověsti české v sobě doslova pojí tradici a moderní zábavu. Stejně jako je značka Bohemia relevantní pro současnou zábavu a životní styl, jsou pro naši dobu stále platné mnohé rysy a hodnoty zachycené v našich národních pověstech. Odkazujeme na historii, která dává značce kredibilitu, a propojujeme ji se současností, aby byla značka srozumitelná a bližší mladší cílové skupině,“ přibližuje novou kampaň Helena Veselá, marketingová manažerka společnosti Intersnack CZ&SK.

V rámci 360° kampaně nasadí Bohemia Chips celkem čtyři televizní spoty, které vznikly pod režisérskou taktovkou Petra Čtvrtníčka. Spoty jsou postaveny na reálných situacích ze současné doby, které jsou glosovány hlasem vypravěče ve stylu Starých pověstí českých.

První ze spotů, zaměřený na brand equity a uvádějící celou kampaň, je ve vysílání od 9. března. Následovat bude hokejový spot, v létě přibude odlehčený spot cílící primárně na mladou generaci, komunikující krekry Bohemia Z Pece. A na konci roku nasadí značka vánoční reklamu.

Součástí změny jsou také nové obaly produktů Bohemia Chips. „Věříme, že celková změna, ze které máme opravdu radost a která se týká nejen redesignů packů, nového stylu komunikace a TV spotů, zaujme nejen naše stávající spotřebitele, ale i mladší cílovou skupinu humorem, který je pro nás vlastní,“ uzavírá Helena Veselá.

-stk-