Božkov obsazuje do kampaně opět Macháčka, i jeho hit

pondělí, 9. března 2020, 11:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti 100 let od svého založení spouští značka Božkov kampaň, jejíž tváří je opět Jiří Macháček. Spot doprovází píseň „Snadné je žít“.

Zdroj: Stock Plzeň-Božkov

Zdroj: Stock Plzeň-Božkov

Božkov spouští kampaň ke 100. výročí od svého založení. S mottem „Spolu jsme sami sebou“ se opět spojuje s Jiřím Macháčkem, s nímž značka spolupracovala poprvé v roce 2015. Tentokrát se vydává na „jízdu“ plachetnicí, symbolem značky.  

K výročí má Božkov přichystanou celou řadu marketingových aktivit, nejvýraznější z nich je reklamní spot, zastřešující hlavní produkty značky. Hudební doprovod spotu tvoří píseň Macháčkovy skupiny MIG 21 „Snadné je žít“.

V televizi se bude reklama objevovat s krátkou přestávkou až do konce června, dále bude k vidění v online prostředí. „Nový spot podtrhuje přátelství, nadsázku a vtip značky, přičemž jsme chtěli zároveň vyzdvihnout ikonickou plachetnici a motto značky ,Spolu jsme sami sebou‘, které se již odráží v komunikaci na sociálních sítích značky Božkov sdružující komunitu Božanů,“ popisuje za značku Group Brand Manager Michal Jakl.

Komunitě Božanů se bude značka během letošního roku na sociálních sítích věnovat. „V době silných sociálních médií, kdy se řada lidí pyšní zkresleným životem, odlišným od jejich skutečného standardu, tkví výjimečnost v opravdovosti a rozhodnutí stát si za svým skutečným životem bez příkras, který nejlépe chutná s lidmi, s nimiž jsme sami sebou. Komunita Božanů vyzdvihuje opravdovost a kvalitu zážitků prostřednictvím jednoduchých, dostupných věcí,“ komentuje koncept manažerka značky Božkov Marie Votrubová.

Kreativní koncept vznikl v dílně agentury Made by Vaculik. V produkci společnosti Boogie Films spot režírovala Alice Nellis.

U příležitosti kulatého výročí prošla velká část produktové řady Božkov redesignem obalů. Do nového kabátu se obléknou i webové stránky Božkov.

-stk-