Oreo vytváří s designérem Černým džínové bundy

úterý, 10. března 2020, 09:11 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka sušenek Oreo se spojila s designérem Janem Černým, společně vytvořili džínové bundy.

Džínová bunda, kterou pro Oreo vytvořil Jan Černý, zdroj: Bistro Social.

Džínová bunda, kterou pro Oreo vytvořil Jan Černý, zdroj: Bistro Social.

Sušenky Oreo z portfolia společnosti Mondelēz se rozhodly ke spolupráci s českým designérem Janem Černým. Z tohoto spojení vzešly džínové bundy inspirované Oreem, přičemž jejich podoba má korespondovat s módou mladé generace. Jednotlivé kousky bude možné získat v rámci spotřebitelské soutěže.

Spoluprací s tvůrci se chce značka posunout za hranice svého nynějšího positioningu, reflektovat změny na trhu a posunout se od klasického focení produktů. „Vytváření této kolekce byla zábava od úplného počátku. Využití talentu Jana Černého a sušenek Oreo nám umožňuje vyvolat hravé spojení s naším publikem. Oreo totiž není jen sušenka – je to ikona sama o sobě. Dáváme fanouškům Oreo příležitost vyhrát exkluzivní kousek z hlavy nadaného designéra, který je #musthave,“ popisuje Linda Matásková z agentury Bistro Social, která má kampaň na starosti.

Spojení značek s módou je v poslední době častou marketingovou aktivitou. S Janem Černým a dalšími mladými návrháři spolupracoval před dvěma lety na kolekci triček McDonald’s, loni připravila ve spolupráci se značkou Diesel kolekci z recyklovaných materiálů a značka Opavia představila před dvěma lety speciální edici tenisek Tikoki se sušenkovým potiskem.

-stk-