Prima chystá devátou řadu soutěže Talent, zahajuje casting

pondělí, 2. března 2020, 11:10 TV MediaGuru

Televize Prima zahajuje castingy pro další ročník reality show Česko Slovensko má talent. Uvedení nové řady lze očekávat na podzim 2020.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Televize Prima připravuje ve spolupráci se slovenskou TV Joj devátý ročník show Česko Slovensko má talent. Castingy, které zájemci o účast v soutěži absolvují, se uskuteční koncem března ve čtyřiadvaceti českých a slovenských městech. Uvedení nové řady ČS má talent na obrazovky lze předpokládat na podzim letošního roku. 

Castingy se nejprve uskuteční na Slovensku, začnou v sobotu 21. března (Prievidza, Košice, Bratislava, Nové Zámky, Rimavská Sobota, Liptovský Mikuláš), pokračovat budou v dalších slovenských městech i v neděli 22. března. V sobotu 28. března se přesunou do České republiky (Zlín, Plzeň, Znojmo, Brno, Praha, České Budějovice) a pokračovat budou o den později i v dalších českých městech.

Talentová soutěž Česko Slovensko má talent patří k pravidelným pořadům TV Prima. Osmou řadu talentové soutěže zhlédlo loni v průměru 612 tisíc diváků starších 15 let (podíl 17,6 %). V mladších diváckých skupinách 15-54 a 15-69 byl podíl pořadu vyšší, dosáhl 21,6 %, resp. 18,9 %.

Prima na konci loňského ročníku oznámila, že finalisté, kteří se nemohli ze zdravotních důvodů loňského závěrečného soutěžení zúčastnit, postupují automaticky do finále ČSMT 2020.

-mav-