Seznam.cz uvádí svůj podcast s názvem Nejen o reklamě

čtvrtek, 5. března 2020, 16:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Věnuje se v něm aktuálním tématům reklamního trhu, trendům a výhledům do budoucnosti.

Zdroj: Seznam.cz

Zdroj: Seznam.cz

Seznam.cz spouští podcast s názvem Nejen o reklamě. Věnuje se v něm aktuálním tématům reklamního trhu, trendům a výhledům do budoucnosti. V diskuzním formátu budou vystupovat odborníci nejen ze Seznamu, ale i z agentur a jednotliví zadavatelé. Podcast je k poslechu na Sblogu a postupně se objeví i na platformách Spotify a Apple Podcasts. Nová epizoda bude vycházet každý čtvrtek. Prvním hostem je Jiří Herian, vedoucí marketingového oddělení Seznam.cz.

 „Seznam.cz se nachází ve specifickém postavení, kdy je zároveň technologickou firmou, publisherem a částečně i reklamní agenturou. Ve firmě tak pracují desítky až stovky odborníků, kteří mají trhu co říct. Rádi bychom tímto způsobem nechali nahlédnout pod pokličku naší práce s reklamou, představili naše odborníky a jejich prostřednictvím i směr, kam se česká reklamní a digitální scéna ubírá. Externí hosté pak přidávají kontext a pohled z jiné perspektivy,“ uvedl Jiří Herian.

Hosty podcastu budou např. produktový manažer Skliku Martin Lohner, manažerka reklamních systémů Martina Tršová, programmatic manažer Jakub Novotný, ale i externí hosté. Moderátorem podcastu je Martin Jandora, DMP specialista z divize Reklamy, který je pravidelným přednášejícím seznamáckých konferencí.

-mav-