Sodastream míří v rozhlasové kampani na matky 25+

neděle, 8. března 2020, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

SodaStream má na celý březen naplánovanou rozhlasovou kampaň na rádiích Evropa 2 a Frekvence 1. Míří na maminky ve věkové kategorii 25+.

zdroj: Sodastream ČR

zdroj: Sodastream ČR

Značka SodaStream, specialista na domácí přípravu perlivé vody, spouští v březnu rozhlasovou kampaň. Sada dvou spotů bude vysílána během celého měsíce na celostátních frekvencích rádií Evropa 2 a Frekvence 1. Tématem je potravinářský CO2 plyn a limitovaná edice SodaStream Spirit Italian Spritz.

Značka využívá rozhlasové kampaně opakovaně, naposledy například loni v srpnu, na podporu prodeje. „S reklamami v rádiích máme dlouhodobě dobrou zkušenost, naši zákazníci na spoty v rozhlase reagují velmi pozitivně,“ říká Michal Panis, manager značky SodaStream v ČR.

Hlas oběma dvacetivteřinovým spotům propůjčila již tradičně česká herečka a dabérka René Slováčková a cílovou skupinou jsou maminky ve věkové kategorii 25+. Kreativa rozhlasových spotů vznikla in-house a produkce se ujala agentura Alma Production.

První spot prezentuje výrobníky SodaStream jako chytrou alternativu k namáhavému nošení těžkých balíků vod a připomíná limitovanou edici Spirit Italian Spritz. Tématem druhého spotu je plyn CO2 pro výrobníky perlivé vody. „Prostřednictvím kampaně chceme také upozornit na to, že je pro nás mimořádně důležitý uživatelský komfort našich zákazníků.  A proto umožňujeme po spotřebování náplně výměnu bombičky pouze za cenu plynové náplně, a to v neustále se rozšiřující síti autorizovaných míst, která momentálně čítá více než 2500 lokací,“ uvádí Michal Panis.

-zue-