Na TV Prima končí po téměř sedmi letech pořad Divošky

sobota, 25. dubna 2020, 13:25 Aktuality, TV MediaGuru

Hlavní zpravodajská večerní relace televize Prima dostane se startem CNN Prima News novou podobu. Proto ve vysílání končí pořad Divošky.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Po necelých sedmi letech končí ve vysílání televize Prima divácký pořad Divošky. Důvodem je to, že Prima se startem CNN Prima News 3. května změní podobu hlavní zpravodajské relace. Hlavní zprávy Primy budou stejně jako na CNN Prima News hodinové.

Změna se projeví už v neděli 26. dubna, kdy Prima plánuje místo Divošek divákům nabídnout jiný obsah, mluví o „velkém překvapení". Vysílat se má až do startu CNN Prima News.

Moderátoři Divošek Michal Kavalčík a Petr Vojnar z pořadu odcházejí. Prima zatím neupřesnila jejich další působení, není ale vyloučena spolupráce na jiných projektech televizní skupiny. Andrea Antony pokračuje v pořadu Showtime na CNN Prima News.

Nový pořad Showtime, který ve vysílání nahradí stávající Top Star, moderují Eva Perkausová, Laďka Něrgešová a nová tvář Petr Větrovský. Představí se poprvé v neděli 3. května v 19.59 na CNN Prima News.

CNN Prima News zahájí své vysílání v neděli 3. května

čtvrtek 23. dubna 2020

-mav-