Reportér uvede službu Reportér Premium, rozjíždí sbírku

středa, 29. dubna 2020, 16:55 Tisk MediaGuru

Každý všední den chce Reportér Premium nabídnout čtenářům rozhovory s lidmi, „kteří mají co říci".

Zdroj: repro spot Reportér Premium

Zdroj: repro spot Reportér Premium

Redakce magazínu Reportér připravuje novou službu Reportér Premium s každodenními rozhovory. Přístupné budou v počítačích, tabletech a mobilních telefonech. Novou službu lze podpořit na sbírkovém portálu Hithit.

„Očekáváme, že koronavirová krize poněkud zkomplikuje financování provozu, zejména příjmy z inzerce budou v ohrožení. Nechceme sedět s rukama v klíně, proto jsme začali chystat novou službu Reportér Premium. Využijeme autorské zázemí naší malé redakce i spolupráci s vybranými externími autorkami a autory,“ zdůvodnil šéfredaktor Robert Čásenský.

Popsal, že každý všední den ráno si čtenáři budou moct přečíst rozhovor. Celkem tak Reportér Premium nabídne více než dvacet rozhovorů měsíčně, přes dvě stě padesát za rok. „Cíl máme jasný: přinášet potěšení a zajímavé informace čtenářkám a čtenářům, kteří se rádi něco nového dozvědí,“ říká Robert Čásenský.

Zdroj: YouTube

Cena předplatného Reportér Premium bude 100 Kč měsíčně nebo 1000 Kč na rok. Premium bude možné zakoupit také v balíčku s předplatným magazínu Reportér.

Na sbírkovém portálu Hithit je teď možné získat roční předplatné výhodněji nebo s dárky. V nabídce jsou knihy Jaroslava Kmenty či Tomáše Poláčka, fotografie z titulních stran Reportéra s podpisem Tomáše Třeštíka, tričko s vtipem Miroslava Kemela, fotografický workshop Stanislava Krupaře nebo večeře či pivo s vybranými členy redakce.

-mav-