Hrabovský je novým členem představenstva akcionáře TV Prima

středa, 27. května 2020, 11:35 TV, Lidé MediaGuru

Do představenstva firmy Prima Media Club Group usedl nově Jaroslav Hrabovský.

Jaroslav Hrabovský, zdroj: FTV Prima

Jaroslav Hrabovský, zdroj: FTV Prima

Novým členem představenstva společnosti Prima Media Club Group, která je jedním z akcionářů FTV Prima, se stal Jaroslav Hrabovský. Vyplývá to z výpisu v obchodním rejstříku.

Hrabovský pracuje v TV Prima od září roku 2019 na pozici ředitele transformace. Do Primy, resp. do skupiny GES, která Primu vlastní, přišel ze společnosti PwC Česká republika. Předtím pracoval jako konzultant v Roland Berger Strategy Consultants.

Společnost Prima Media Club Group (dříve THR Media) vlastní 1% podíl ve firmě FTV Prima, která drží licence pro vysílání všech stanic skupiny Prima.  Je zároveň většinovým vlastníkem společnosti Media Club (54,6 %), která zajišťuje prodej reklamy nejen pro média vlastněná skupinou Prima.

V představenstvu této firmy dále zasedají Marek Singer (předseda představenstva), Josef Stránský, Petr Babulík a Vladimír Pořízek.

Jak už jsme informovali loni na podzim, struktura skupiny Prima se po odchodu Vladimíra Komára zjednodušila. S tím zanikla společnost FTV Prima Holding. Skupinu vlastní firmy Ivana Zacha. Aktuální vlastnická struktura Primy vypadá následovně. 

Zdroj: aktuální podíly podle obchodního rejstříku

Zdroj: aktuální podíly podle obchodního rejstříku

Prima po odchodu Komára zjednodušuje strukturu

pondělí 14. října 2019

-mav-