Kampaň Nastartujte se vybízí k účasti v programu KB

čtvrtek, 23. července 2020, 14:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dejte šanci svému podnikatelskému snu, vyzývá kampaň Nastartujte se pro grantový program Komerční banky.

Zdroj: Komerční banka

Zdroj: Komerční banka

Série krátkých spotů ke grantovému programu Komerční banky Nastartujte se i letos vybízí začínající podnikatele proměnit jejich nápady v úspěšný byznys. Kampaň se ve své první části, realizované v květnu a červnu, zaměřila na výzvu k přihlášení do aktuálního již 8. ročníku tohoto programu. Navazující fáze pak pokračuje dalšími spoty v srpnu a září. Kampaň vzniká v režii contentové agentury Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.

„Pokud svým nápadům věříte a dáváte do jejich realizace všechno, pak není důvod k obavám z neúspěchu. Je jedno, jaké jsou vaše podnikatelské plány, důležité je, aby vás někdo podpořil. Právě proto je tady i náš grantový program, který může bránu k vysněnému podnikání pomoct otevřít. Se spolehlivým partnerem se sny plní přece jen snadněji,“ uvedl David Šmahel, šéf marketingové komunikace Komerční banky (KB).

Za vznikem série videospotů stojí contentová agentura Fuse. „V kampani jsme se rozhodli pro odlehčenou formu inspirovanou reálnými příběhy z historie, o kterých možná mnoho lidí dosud ani neslyšelo. Podstatný je pro nás příběh, pro realizaci jsme zvolili natáčení na bílém pozadí, které jen stylizujeme s ohledem na dané téma. Máme připravených několik verzí spotů a představujeme je podle toho, v jaké fázi se projekt Nastartujte se zrovna nachází. Věříme, že oslovíme všechny, kteří stojí teprve na začátku své podnikatelské cesty a potřebují jenom popostrčit,“ popsal za Fuse Adam Dušek, který za projekt Nastartujte se zodpovídá.

Kampaň Nastartujte se je k vidění na sociálních sítích Facebook a Instagram a platformě YouTube. První fáze byla ukončena na konci června, druhá je naplánovaná od 10. srpna do 7. září.

Novinkou letošní sezony tohoto grantového programu je také nový web projektu s řadou užitečných informací. Vedle spotů vzniká ve spolupráci Komerční banky a Fuse i další video obsah zaměřený primárně na inspiraci a pomoc začínajícím podnikatelům. Více informací a možnost přihlášení lze najít na stránkách www.nastartujtese.cz.

-mav-