Kaufland dává na trh značku K-Mistři od fochu z Modletic

čtvrtek, 16. července 2020, 09:55 Aktuality, Retail, Reklama MediaGuru

Kaufland má novou privátní značku K-Mistři od fochu z Modletic. Nabízí přes 110 mas a masných výrobků. Přibyla i značka K-Favourites.

Přes 110 mas a masných výrobků je sortimentu nové značky K-Mistři od fochu z Modletic, zdroj: Kaufland

Přes 110 mas a masných výrobků je sortimentu nové značky K-Mistři od fochu z Modletic, zdroj: Kaufland

Obchodní řetězec Kaufland rozšiřuje nabídku pod privátními značkami. Nově nabízí více než 110 mas a masných produktů pod značkou K-Mistři od fochu z Modletic. Sortiment je přizpůsobován dané sezóně. 

Na zájem zákazníků o lokálnost Kaufland reaguje kampaní, ve které jsou hlavními tvářemi právě řezničtí mistři z Modletic. „Chceme tím zdůraznit, že poctivé postupy se nemění, jsou stále stejné. Například vykostění provádíme stále manuálně,“ vysvětluje Vladimír Janda, vedoucí výroby závodu v Modleticích, který je i jednou z tváří kampaně.

Jeden ze spotů Kauflandu značky K-Mistři od fochu z Modletic

Kampaň, kterou celkově zastřešila agentura Effectivity, poběží až do září v televizi, rozhlase, v tisku, na billboardech, online i formou POS materiálů. Logo značky navrhla Carrot Enterprises. Kaufland je v České republice jediným obchodním řetězcem s vlastním masozávodem. Z Modletic u Prahy míří do jeho prodejen denně přes 100 tun masa a masných výrobků.

Pod značkou K-Favourites nabízí řetězec zhruba 150 produktů, zdroj: Kaufland.de

Pod značkou K-Favourites nabízí řetězec zhruba 150 produktů, zdroj: Kaufland.de

Řetězec tak pokračuje v rozšiřování sortimentu pod vlastními značkami. Naposledy loni na podzim uvedl značku K-Jarmark. A v loňském roce také přibyla další značka K-Favourites. Pod ní řetězec nyní nabízí zhruba 150 produktů, například sýrů, uzenin, různých chuťovek, nápojů nebo krmení pro zvířata. Značka K-Favorites tvoří jakýsi cenový střed mezi značkami K-Classic a Exquisit

-zue-

Kaufland výrazně navýšil počet vlastních značek

pondělí 26. srpna 2019