Martina Kemrová opouští po 18 letech T-Mobile

pondělí, 27. července 2020, 12:45 PR, Lidé MediaGuru

Martina Kemrová končí k 31. srpnu na své pozici tiskové mluvčí a manažerky firemní komunikace společnosti T-Mobile.

Martina Kemrová, zdroj: T-Mobile

Martina Kemrová, zdroj: T-Mobile

Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace a tisková mluvčí, opouští k 31. srpnu společnost T-Mobile, kde pracovala 18 let. Za magentového mobilního operátora mluvila od prosince roku 2002, a patřila tak k nejdéle sloužícím mluvčím v České republice. Postupně ve firmě vedla i oddělení externí, interní a firemní komunikace, posledních pět let pak byla zodpovědná za externí Public Relations a společenskou zodpovědnost. 

„Tisíc dvě stě dvacet jedna tiskových zpráv, desítky tiskových konferencí, 4 fúze a dvakrát tolik reorganizací, tři generální ředitelé, deset ročníků soutěže T-Mobile Rozjezdy, stovky setkání s lidmi z celého světa,“ shrnuje Martina Kemrová a s nadsázkou dodává: „Po osmnácti zajímavých letech je čas přestat využívat ,výhody vyplývající z členství v globální skupině' a zkusit něco jiného.“

„Martina zanechala v T-Mobile velký kus své originality a osobnosti a jsme ji za to moc vděčni “ říká Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile. „I když se rozhodla vydat na jinou profesní dráhu, chceme s Martinou spolupracovat i do budoucna na projektech, které s nadšením spouštěla a vedla až doposud.”

Externí komunikace spolu s Public Affairs bude nově spadat pod Petra Jonáka, který do společnosti nastoupil na nově zřízenou pozici ředitele pro korporátní a vnější záležitosti začátkem července. 

-stk-