Prodejny Žabka rozšiřují nabídku svých služeb

neděle, 26. července 2020, 08:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Žabka nově nabízí vyzvednutí klíčů od nemovitostí nebo carsharingu a rozšiřuje nabídku online produktů o čerstvé ovoce a zeleninu.

V Žabce se nově dají vyzvednout klíče při půjčení auta nebo od nemovitosti, zdroj: Žabka/Tesco

V Žabce se nově dají vyzvednout klíče při půjčení auta nebo od nemovitosti, zdroj: Žabka/Tesco

Obchodní síť prodejen malého formátu Žabka nově umisťuje do svých prodejen schránky, které slouží k vyzvednutí klíčů. Služba funguje ve spolupráci s firmou Keyguru. K výběru klíčů ze schránek dochází po zadání PIN kódu, který obdrží zákazník do svého telefonu prostřednictvím aplikace.

Box obsahuje přihrádky, do kterých si pak chodí, nejčastěji turisté, vyzvednout klíče, které jim tam nechává majitel bytu nebo prostřednictvím nich si předávají klíče od aut v rámci car-sharingu a autopůjčoven nebo si předávají klíče od nemovitostí (správa nemovitostí, realitní makléři). První boxy jsou umístěny na prodejnách v Praze v Jindřišské ulici, v Korunní a v ulici Žateckých. Další box již funguje i v brněnské Žabce v ulici Milady Horákové.

„Snažíme se našim zákazníkům nabízet služby, které jim usnadní život a ušetří čas a služba k vyzvednutí klíčů k tomu jednoznačně patří. Brzy by se měla rozšířit do celé naší sítě,“ říká Radim Lunda, generální manažer obchodů Žabka. Prodejny fungují například také jako výdejny zásilek z internetových obchodů nebo se zde mohou platit složenky.

Zároveň Žabka rozšířila i sortiment zboží, které je možné objednat online prostřednictvím aplikace Bolt Food, ta funguje od dubna. Nově přibylo čerstvé ovoce a zelenina. Nabídka tak nyní čítá již 800 produktů, od ovoce, zeleniny, přes pečivo, masné výrobky až po kávu či drogerii a kosmetiku. V současnosti provozuje Žabka 116 obchodů po celém Česku.

-zue-

Prodejny Žabka plánují letos velkou expanzi

úterý 19. května 2020