Vogue CS vyprodal letní číslo, zveřejnil strukturu čtenářů

středa, 15. července 2020, 12:35 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství V24 Media hlásí zájem o letní vydání Vogue CS a zveřejňuje strukturu svých čtenářů.

Zdroj: Vogue CS

Zdroj: Vogue CS

Letní číslo módního magazínu Vogue CS s Kylie Jenner a její dcerou Stormi na obálce se podle sdělení vydavatele, společnosti V24 Media, vyprodalo v rekordně krátkém čase. 

V této souvislosti zveřejnilo vydavatelství i strukturu svých čtenářů, která je založena na národním výzkumu čtenosti Media projektu. Jak jsme informovali v květnu, data o Vogue CS se poprvé objevila ve výsledcích výzkumu letos na jaře. Časopis ve sledovaném období posledního loňského a prvního letošního čtvrtletí četlo na vydání v průměru 97 tisíc čtenářů.

Výsledky ukázaly, že Vogue CS čtou z 75 % ženy a z 25 % muži. 40 % čtenářů pochází z velkých měst nad 100 tisíc obyvatel, čtenáři jsou tak rozmístěni po regionech v rámci republiky. Významné zastoupení ve čtenářské obci Vogue CS jsou čtenáři z řad top managementu (index 269), což je nejvyšší podíl v kategorii lifestylových časopisů pro ženy. Více než polovina čtenářů žije v domácnostech s měsíčním příjmem v nejvyšší sledované kategorii 30 tis. Kč a víc (56 %) – index 120, což je nejvíce v segmentu lifestylových časopisů pro ženy. Významné zastoupení mají také čtenáři nastupující generace do 19 let (index 497).

-mav-