Výroba Igráčků s rouškou končí, projekt nikoli

čtvrtek, 30. července 2020, 07:30 Marketing, Koronavirus na jaře 2020, Aktuality MediaGuru

Akce „Pomáhej s Igráčkem“ firmy Efko-karton pomohla vybrat přes 1,1 mil. Kč. Výroba speciálních figurek končí, pomáhat bude firma nadále.

O Igráčky s rouškou byl velký zájem i mezi sběrateli a také v zahraničí, vybralo se tak přes milion korun, zdroj: Efko-karton.

O Igráčky s rouškou byl velký zájem i mezi sběrateli a také v zahraničí, vybralo se tak přes milion korun, zdroj: Efko-karton.

Česká rodinná firma Efko-karton ukončuje výrobu limitované edice Igráčka s rouškou. Speciální figurky budou v prodeji již jen do vyprodání zásob. I nadále ale platí, že 15 Kč z každé prodané figurky poputuje na boj s koronavirem.

Firma pak v reakci na pokles prodejů začala od dubna rovněž s výrobou ochranných štítů a nyní nově také s produkcí průhledných plastových roušek. Ty se nemusí prát, stačí pouze přední díl umýt nebo ho vydezinfikovat běžným dezinfekčním prostředkem. Využívají je kadeřníci, číšníci, prodavači, pracovníci přepážek či v sociálních službách. Ve srovnání s klasickou rouškou má toto řešení nabídnout více pohodlí, a navíc umožnit udržovat důležitý mimický kontakt, což oceňují zejména pedagogové a neslyšící.

Efko nově vyrábí plastové roušky, zdroj: Efko-karton.

Efko nově vyrábí plastové roušky, zdroj: Efko-karton.

Na konto akce „Pomáhej s Igráčkem“, která pomáhá s bojem proti covid-19 bylo k 29. červenci vybráno přes 1,1 mil. Kč. Za ně firma postupně nakupuje ochranné pomůcky a dezinfekce pro potřebná zařízení. Přehlednou evidenci toho, kam doposud nakoupená materiální pomoc míří, naleznou všichni zájemci na webových stránkách a Facebooku společnosti.

Celoobličejové ochranné štíty lze zakoupit v baleních po 5/10//50 ks přičemž největší balení přináší i nejvýhodnější cenu 36 Kč s DPH za jeden kompletní štít. Průhledné roušky (ústní štíty) lze zakoupit také za 65 Kč s DPH za kus. U větších odběrů se cena štítu i roušek stanovuje individuálně.

-zue-

Efko kromě Igráčka s rouškou vyrábí ochranné štíty

pátek 17. dubna 2020