Ogilvy rozjíždí consulting, povede ho Jiří Jón

úterý, 29. září 2020, 17:15 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Ogilvy zakládá novou consultingovou divizi. Řídí ji Jiří Jón.

Jiří Jón, zdroj: Ogilvy

Jiří Jón, zdroj: Ogilvy

Skupina Ogilvy na českém trhu rozjíždí consultingovou divizi. Do čela Ogilvy Consulting nastupuje Jiří Jón. Věnovat se bude rozvoji byznysových příležitostí pro nové i stávající klienty, a to ve třech oblastech: budování a architektura značek, definování růstových strategií a digitální transformace. 

V rámci růstových strategií se tým Ogilvy Consulting zaměří na tvorbu go-to-market a marketingových strategií, nové distribuční modely včetně produktového a service developmentu a vytváření to-end zákaznických řešení.  

Pražský tým úzce spolupracuje s globálním týmem Ogilvy Consulting a využívá při své práci know-how z oblasti behaviorálního marketingu a s ním související zákaznické a brandové zkušenosti. 

Jiří Jón působí v Ogilvy od roku 2017, původně na pozici senior planner, později jako senior strategic planner. Předtím pracoval v agenturách VCCP a Nydrle. Od roku 2018 vyučuje předmět Úvod do online marketingu na Vysoké škole kreativní komunikace. Studoval obor Reklamy a Chování spotřebitelů na Univerzitě v Murcii v rámci výměnného pobytu, na Boston University získal v oboru reklamy magisterský titul.

-stk-