Po Alze se Shoptet spojuje i s Mall Partner

sobota, 5. září 2020, 08:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Až 21 tisíc e-shopů na platformě Shoptet může nově využít online tržiště Mall Partner.

Zdroj: Mall

Zdroj: Mall

Poskytovatel e-shopových řešení Shoptet nově navazuje spolupráci s online tržiště Mall Partner. Prostředí e-shopu Mall.cz může tak pro svůj internetový prodej využít až 21 tisíc e-shopů. Již od června mohou prodávat také přes Alza.cz.

Uživatelé Shoptetu tak mohou nově prodávat přes Mall.cz, kde si mohou díky doplňku Mall Expando spravovat objednávky a odbavit celý objednávkový proces ve svém shoptetovém rozhraní. Shoptet využívá doposud zhruba 40 % partnerských obchodníků Mallu. Inovace v podobě zmíněného doplňku je tedy logickým krokem, který reaguje na jejich poptávku.

„Máme velkou radost, že dnes můžeme zhruba 21 tisícům e-shopů, které využívají naše řešení, přinést další způsob, jak zvýšit své prodeje. Doplněk je vhodný pro všechny uživatele Shoptetu, kteří chtějí kromě prodeje přes vlastní kanály oslovit také nové okruhy zákazníků, a to třeba i v zahraničí. Ti nyní s Mallem mohou snadno synchronizovat objednávky a do budoucna i třeba přidávat či editovat produkty,“ uvádí Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet.

„Spolupráce se Shoptetem nás velmi těší, protože velké části našich partnerů usnadní proces odbavování objednávek. Ti, kdo chtějí prodávat své zboží přes Mall, mohou své objednávky snadno spravovat přes naše administrační rozhraní, ale nový doplněk je pro ně možností, jak vše snadno řešit na jednom místě. Stejnou integraci bychom chtěli brzy přinést i partnerům, kteří využívají další e-shopová rozhraní,“ popisuje Jakub Kováč, ředitel programu Mall Partner.

Mall rovněž plánuje i další vylepšení, které obchodníkům umožní přímo v shoptetovém rozhraní také vytvářet produkty, mapovat kategorie zboží a podobně. Nyní je možné produkty na Mallu přidávat přímo skrze administrační rozhraní Mall Partner, skrze XML feedy či přes API.

S partnerským prodejem začal Mall již v listopadu roku 2012, nyní je do něj zapojeno přes 1 000 obchodníků a zboží z marketplace tvoří přes čtyři pětiny nabídky obchodu.

Alza může přidat na tržiště až 21 tisíc e-shopů Shoptetu

čtvrtek 18. června 2020

-stk-