Raiffeisenbank ladí novou kampaň optimističtěji

čtvrtek, 17. září 2020, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Raiffeisenbank rozvíjí svůj koncept „Respekt“. Nová kampaň se posouvá k optimističtějšímu ladění.

Klíčový vizuál k aktuální kampani Raiffeisenbank, zdroj: Raiffeisenbank

Klíčový vizuál k aktuální kampani Raiffeisenbank, zdroj: Raiffeisenbank

Raiffeisenbank přichází s novou komunikační kampaní, v níž rozvíjí současný komunikační koncept „Respekt“. I nadále komunikace pracuje se skladbou Hard Day’s Night, původně od Beatles.

„I když od chvíle vypuštění prvního spotu ‚Respektu‘ neuplynul ani rok, situace u nás i ve světě se mezitím zásadně změnila, řadě lidí přibyly starosti a my ucítili potřebu jim novou kampaní dodat spíše trochu optimismu a úsměvu, než za každou cenu připomínat trable všedního dne,“ říká Michaela Kuželová, Head of Marketing Communication Raiffeisenbank. Koncept se tak posunul k optimističtějšímu ladění, respekt je tentokrát vyjádřen všem, kteří si prostřednictvím spoření chtějí zajistit bezstarostnou budoucnost.

„Televizní spot zachovává černobílé ladění i snahu o co největší realismus situací, při jejich výběru jsme se ale soustředili především na společně strávené chvíle a pozitivní mezilidské momenty. Ať už dědeček pořídí z naspořených peněz své vnučce piano, nebo čerstvý otec zařídí dětský pokoj novorozenému dítěti, klíčové pro nás bylo vyjádření pozitivních emocí. Tomu napomáhá i nová coververze Hard Day’s Night od Beatles, které jsme přidali na tempu a přímočarosti tak, aby divákům spotu dobila trochu pozitivní energie,“ doplňuje Mikey Tucker, kreativní ředitel agentury DDB, jež je pod kampaní podepsána. 

Produkci zajistila společnost Boogie Films. Režie se ujal Milan Balog. Fotografie vytvořil Václav Jirásek. Kampaň bude k vidění v televizi na kanálech skupiny Nova, dále v outdooru, na internetu a sociálních sítích.

-stk-