Časopis Všechno, co mám ráda rozšiřuje své aktivity

čtvrtek, 8. října 2020, 07:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

Časopis Všechno, co mám ráda zavádí pravidelné speciály a spouští svůj e-shop.

Speciál titulu Všechno, co mám ráda, zdroj: Medialight

Speciál titulu Všechno, co mám ráda, zdroj: Medialight

Časopis Všechno, co mám ráda rozšiřuje své aktivity. První z nich je vytvoření nové řady speciálů. Po červnovém vydání speciálu zaměřeného na Tvoření pro děti (Všechno, co mám ráda – Tvoření pro děti) vyjde ještě do konce letošního roku Všechno, co mám ráda - Ruční práce.

„Sbírali jsme podněty od našich čtenářů a fanoušků na našich sociálních sítích a velmi často zaznělo, že by uvítali vyrábění vhodné pro jejich ratolesti. V běžném vydání se věnujeme primárně tvorbě pro dospělé. Proto jsme vydali dětský speciál. O tom, že to byla dobrá volba, svědčí fakt, že se speciál brzy vyprodal a museli jsme dělat dotisk,“ uvedla šéfredaktorka Pavla Hainzová.

Další aktivitou je Tvořivý stolní kalendář 2021, který vychází v říjnu. Čtenáři v něm najdou každý týden návody nebo sezónní recepty.

Poslední podzimní novinkou je e-shop s merchandizingovými produkty. „Spojili jsme síly s chráněnou dílnou Pytlíčky s.r.o. a společně vytvořili kvalitní kousky s logem Všechno, co mám ráda – například tašky a zástěry. A nezůstane jen u nich,“ dodala Hainzová.

Všechno, co mám ráda je projekt vydavatelství Medialight určený pro kreativní ženy.

-mav-