MetroZoom rozšířila v metru síť digitálních CLV

úterý, 27. října 2020, 10:40 Aktuality, Outdoor MediaGuru

MetroZoom ze skupiny BigBoard Praha navýšila počet digitálních CLV v pražském metru na čtyřicet.

Zdroj: MetroZoom

Zdroj: MetroZoom

Společnost MetroZoom (skupina BigBoard Praha) navýšila počet digitálních CLV v pražském metru. Od poloviny října mohou klienti využívat čtyřicet digitálních CLV, a to ve 24 stanicích metra. MetroZoom nabídku rozšířila poté, co síť 32 digitálních CLV, kterou uvedla od počátku září, byla rychle vyprodána.

„Za tak velký ohlas a objednávky ihned po spuštění jsme samozřejmě rádi. Potvrzuje to skutečnost, že digitální venkovní reklama v metru chyběla a klienti o ni mají zájem. Dle předpokladu klienti využívají zejména obrovskou variabilitu digitálních ploch, flexibilní nasazování spotů a oceňují výrazně rozšířené možnosti kreativy,“ uvedla Dana Svobodová, jednatelka společnosti MetroZoom.

Klienti mohou mj. využít animace, které již mají připravené pro sociální sítě. Díky tomu dokážou propojit svoji digitální komunikaci na sítích i na venkovních plochách do jednoho celku a bez větších nákladů na přípravu nové animace. 

Portfolio digitálních CLV nosičů se od poloviny října rozšířilo o osm nových ploch a přibyly i stanice metra, v nichž jsou umístěny. Nově je společnost nabízí i ve stanicích Vltavská, Nádraží Holešovice a Křižíkova.

Ke všem 40 digitálním CLV poskytuje MetroZoom standardní mediální ukazatele ke každé kampani díky nástroji BigPlan, který ve spolupráci s O2 Media nově rozšířila i do pražského metra.

-mav-