Česká pošta se Sazkou otevře 1500 nových Balíkoven

čtvrtek, 5. listopadu 2020, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Ve spolupráci se Sazkou otevře Česká pošta během listopadu 1500 nových externích výdejních míst.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Česká pošta otevře ve spolupráci se společnosti Sazka 1500 nových externích výdejen Balíkovna. Počet Balíkoven tak vzroste na 2000 a posílí síť pošty před vánoční špičkou. 

„Spolupráce se Sazkou a rozšíření sítě přináší České poště dvě zásadní výhody. Budeme našim klientům ještě blíže, než tomu bylo dosud, a zvýšený zájem o balíkové služby České pošty rozprostřeme do širší sítě poboček,“ říká ředitelka Balíkovny Jana Sedláková.

Nové Balíkovny se nacházejí u provozovatelů loterních terminálů. „Sazka opět rozšiřuje svou nabídku neloterních služeb, kterou oceňují nejen naši zákazníci, ale také provozovatelé loterních terminálů. Neloterní služby, jako je například dobíjení mobilních telefonů, platby složenek a faktur nebo vyzv edávání zásilek jsou klíčové pro obslužnost zejména menších měst a obcí. Nová spolupráce s Českou poštou je jejich přirozeným a žádaným rozšířením,“ uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel neloterních služeb Sazky.

Seznam všech Balíkoven je k dispozici na webu balíkovna.cz. Zároveň mají zákazníci možnosti si při nákupu na e-shopech zvolit Balíkovnu jako výdejní místo, kde je možné platit i kartou. 

Největším konkurentem České pošty je Zásilkovna, která provozuje v Česku kolem 4000 výdejen, další poskytovatel je nová značka WeDo, jež má přes 1000 výdejen Uloženka.

Na trh vstupuje nová značka doručovací služby WeDo

pondělí 2. listopadu 2020

-stk-