Milka chce v kampani poděkovat těm, co si to zaslouží

neděle, 22. listopadu 2020, 08:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Součástí letošní vánoční kampaně značky Milka je interaktivní soutěž, v němž mohou lidé nominovat kohokoliv, kdo si zaslouží poděkování.

Klíčový vizuál k vánoční kampani značky Milka, zdroj: Mondelēz International

Klíčový vizuál k vánoční kampani značky Milka, zdroj: Mondelēz International

Značka Milka z portfolia společnosti Mondelēz International navazuje ve vánoční kampani na loňský koncept spojený s obdarováváním těch, kteří to nečekají. V něm malá sboristka chtěla potěšit neslyšícího správce místního divadla za pomoc s přípravou vánočního vystoupení. 

„Filozofie celé naší kampaně je nadčasová. Spočívá v odměňování těch, kteří nezištně pomáhají, aniž čekají na poděkování. Z tohoto důvodu jsme se v rámci letošní vánoční sezóny u konceptu rozhodli nejen zůstat, ale také jej posílit,“ uvádí Kristýna Vlasáková, manažerka značky Milka.

Letos Milka zapojí zákazníky prostřednictvím interaktivní soutěže, která bude probíhat na facebookovém profilu značky Milka. Od 23. listopadu do 11. prosince zde budou lidé moci nominovat kohokoli z rodiny, svých přátel či známých, o nichž vědí, že by si zasloužili poděkování za nezištnou pomoc či podporu. Ze všech nominovaných vybere Milka 200 vítězů, které odmění vánočním balíčkem. 

Kampaň bude k vidění v televizi, kde bude nasazen globální spot, lokalizovaný pro český trh. Dále se objeví na internetu, sociálních sítích, YouTube a titulní píseň bude možné si přehrát i na Spotify. V outdooru využije billboardy a plochy ve veřejném městském prostoru v Praze a krajských městech. Součástí bude také komunikace v místě prodeje, kde bude ve vybraných prodejnách v nabídce i možnost nákupu hrnečku s vánočním motivem. Zapojeni budou rovněž influenceři. 

Za myšlenkou i realizací globální kampaně stojí agentura Wieden+Kennedy Amsterdam. O adaptaci globálního konceptu se v regionu Česká republika, Polsko, Slovensko a Maďarsko postarala agentura Ogilvy. Nákup médií a spolupráci s influencery na českém trhu zajišťuje agentura Wavemaker, Consumer PR aktivity pak agentura Native PR.

-stk-