Swatch posiluje komunikaci v ČR, chystá i vlastní obchod

čtvrtek, 26. listopadu 2020, 14:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Švýcarská značka hodinek plánuje otevření monobrandového butiku a posiluje své komunikační aktivity.

Zdroj: Advertia digital

Zdroj: Advertia digital

Švýcarská značka hodinek Swatch, která se před lety stáhla z českého trhu, v tuzemsku opět výrazně posiluje své komunikační a marketingové aktivity a také chystá otevření monobrandového butiku. 

Posílení aktivit značky na českém trhu souvisí s novou kolekcí Big Bold, která je charakteristická většími ciferníky a cílí spíše na mužskou část populace. Kolekce je těžištěm nově spuštěného oficiálního webu a českého e-shopu mujswatch.cz. V návaznosti na něj startuje online i offline mediální komunikace. 

Kompletní realizaci těchto aktivit má na starost tým Advertia digital, který se stará i o rozsáhlou omnichannelovou podzimní kampaň s názvem „Swatch is back“, jež startuje v listopadu a bude gradovat o Vánocích. Kromě klíčového „comeback” videa a tradičnějších kanálů, jako jsou billboardy, se bude kampaň zaměřovat zejména na sociální sítě.

„Značka Swatch má skvělý branding, který je plný umění, barev a nejrůznějších stylů. Je vždy radost pracovat na kampani takto kreativních značek, kde se meze nekladou. Být sám sebou, to je přesně ten pocit, který chcete v lidech vyvolat v rámci lokální kampaně,” popisuje Honza Borýsek, zakladatel a CEO Advertia digital.

Další novinkou pro český trh je otevření monobrandového butiku Swatch. Designový pop-up butik vzniká v pasáži v pražském Florentinu a otevře hned po nouzovém stavu.

-stk-