CZC.cz bojuje kampaní za revoluční Technoce

pondělí, 7. prosince 2020, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

I ve vánoční kampani CZC.cz rozvíjí svůj koncept boje za práva všech dvojek. Tentokrát brojí za revoluční Vánoce, tedy Technoce.

Zdroj: CZC.cz

Zdroj: CZC.cz

E-shop CZC.cz navazuje vánoční kampaní na svou letní komunikaci, v níž bojoval za práva všech dvojek nakupovat elektroniku pro radost a ne jen věci, které jsou do domácnosti nutně potřeba. Nyní hájí revoluční Vánoce, opět s tváří Václava Zimmermanna a hlasem Patrika Hezuckého.

„Darovat bychom měli dárky, které skutečně potěší, což je podle nás, geeků, zaručeně elektronika. I proto jsme tyto Vánoce přejmenovali na Technoce,” vysvětluje Milan Duda, marketingový ředitel CZC.cz. 

Součástí kampaně je na CZC.cz již tradiční Odměňovač, který každý den od 30. 11. do 23. 12. umožní zákazníkům vyhrát elektroniku a vouchery. Stačí, když zkusí štěstí na stránce czc.cz/vanoce. Tam zákazníci najdou také inspiraci pro nákup vánočních dárků.

Kampaň podpoří reklamní spoty v televizi, které běží od 1. prosince na stanicích Prima a Barrandov. Dále se objeví na YouTube, v outdooru a rádiu na vlnách Evropy 2. Komunikace bude probíhat také na sociálních sítích a pobočkách CZC.cz. Součástí bude i soutěž o elektroniku Samsung. 

„V termínu od 30. 11. do 20. 12. stačí na CZC.cz nakoupit elektroniku značky Samsung v hodnotě alespoň 2 000 Kč a zákazník bude automaticky zařazený do slosování. Každé pondělí vylosujeme výherce za uplynulý týden, první zkouška štěstěny proběhne 7. 12. Vyhrát mohou zákazníci například Samsung Galaxy Z Fold2 v hodnotě 54 990 Kč a další mobilní telefony, Samsung Galaxy Watch 3 a různé modely Samsung televizí,“ dodává Duda.

Kreativa pochází z dílny agentury DDB.

 

-stk-