Za expanzi HBO Max v regionu EMEA zodpovídá Sulebakk

středa, 20. ledna 2021, 16:25 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé, TV MediaGuru

Christina Sulebakk převezme roli General Manager HBO Max EMEA.

Christina Sulebakk, zdroj: HBO

Christina Sulebakk, zdroj: HBO

Společnost Warner Media oznámila, že Christina Sulebakk, dříve General Manager HBO Europe, převezme roli General Manager HBO Max EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Na své nové pozici bude odpovědná za transformaci stávajících streamovacích služeb HBO na současných trzích (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugalsko a HBO GO ve střední a východní Evropě) na služby HBO Max od roku 2021 a za správně načasovanou expanzi HBO Max do dalších teritorií v Evropě, na Středním východě a v Africe. Reportuje Johannesu Larcherovi, Head of HBO Max International.

Jak již bylo dříve oznámeno, stávající streamovací služby pod značkou HBO v Evropě zahájí upgrade na HBO Max během letošního roku. Do té doby se mají streamovací služby HBO Europe soustředit na nabídku obsahu stávajícím předplatitelům.

Christina Sulebakk v průběhu let zastávala několik vedoucích pozic ve společnosti HBO Europe a hrála klíčovou roli při spuštění HBO Nordic, HBO España a HBO Portugal, jakož i při transformaci středoevropského podnikání HBO na streaming a naposledy při rozvoji go-to market strategie pro HBO Max LatAm.

-mav-