CNN Prima News začne vysílat i pozdně večerní relaci

čtvrtek, 18. února 2021, 14:45 Aktuality, TV MediaGuru

Třicetiminutová zpravodajská relace se na CNN Prima News bude od 1. března vysílat od 23:00.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

CNN Prima NEWS začne od 1. března vysílat zpravodajskou relaci i v pozdních večerních hodinách. Relace se bude vysílat od 23:00, její stopáž je třicet minut včetně počasí.

„Nebude to jen zpravodajský souhrn, budeme pro diváky zprostředkovávat aktuální vývoj klíčových událostí, o které není nouze ani v pozdních večerních hodinách a které mají možnost sledovat na CNN Prima News v průběhu celého dne. A chybět nebudou ani nejdůležitější očekávané události a novinky nadcházejícího dne,“ říká šéfredaktor CNN Prima News Pavel Štrunc.

Změny se nedávno dočkaly Zprávy i v dopoledním vysílacím čase. Zpravodajský blok se rozšířil o dopolední relace, ke kterým přibyly i Zprávy+ v 10.30 a 11.30. Ty vedle tradičního přehledu nejdůležitějších informací dne nabízí i rozhovory.

Odpolední vysílání od začátku února tvoří i Zprávy z regionů s moderátorkou Markétou Fialovou.

Diváci se mohou stát součástí vysílání díky staronové platformě Budu na Primě, přes kterou můžou posílat svá videa do redakce.

Vedle obsahové části se rozšiřuje i zpravodajský tým. „Na novinky máme pozitivní ohlasy, i proto budeme zpravodajský obsah v našem vysílání posilovat. Pro diváky máme v tomto směru připravené další změny, které postupně představíme,“ doplnil Pavel Štrunc.

Jednou z dílčích programových změn je prohození vysílacích časů pořadů Interview a K věci. Diskusní pořad s rozborem aktuálních událostí K věci začíná od 12.30, pořad Interview startuje v 17.30.

-mav-