Telly upravuje sportovní balíčky, zlevňuje předplatné

středa, 24. února 2021, 16:05 Aktuality, TV MediaGuru

Nové balíčky sportovního obsahu nahrazují dosavadní denní balíčky. Operátor Telly také upravil jejich cenu.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Od středy 24. února spouští Telly nové televizní balíčky Sport online. Lze je zakoupit na 14 dní, 30 dní nebo celý rok a nahrazují tak dosud nabízené denní balíčky. Čtrnáctidenní balíček přijde na 150 Kč, měsíční na 250 Kč a roční na 2500 Kč. Posledně dva jmenované je v zaváděcí akci možné získat výhodněji (za 200 Kč a 2000 Kč).

„Zájem o naši sportovní nabídku v posledních měsících velmi roste. Například poptávka po UFC zápasech předčila naše očekávání. Hledali jsme proto způsob, jak zjednodušit stávající model a přiblížit naši nabídku moderním trendům. Věříme, že varianta předplatného s automatickým prodloužením, jak ho známe u velkých videoték, je tou správnou cestou,“ uvedl Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii.

Dodal, že oproti stávajícím denním balíčkům přichází operátor se zlevněním. „Z původní ceny 80 Kč za jeden den vychází nová 14denní nabídka na 10,70 Kč za den a roční předplatné se zvýhodněnou cenou dokonce na necelých šest korun za den,“ řekl Rusnák.

Sledovat je možné zápasy UFC, utkání Premier League, přímé přenosy z NFL, LaLigy, Bundesligy, Serie A a další sporty.

Nové balíčky Sport online lze sledovat v aplikacích, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, Xboxu, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na dvou zařízeních.

Zákazníci, kteří by si chtěli objednat sportovní balíček se set-top boxem (i pro satelitní TV) mohou i nadále využít nabídku stávajícího balíčku Sport.

-mav-