WMC Grey vstoupila do startupové agentury Inhubo

úterý, 2. února 2021, 07:50 Reklama MediaGuru

Do agentury, která stojí za úspěchem značky bot Vasky, vstupuje Tomáš Vondráček, tvůrce hackathonu #Známkamaráda.

Tým WMC/Grey a Inhubo, zdroj: WMC Grey

Tým WMC/Grey a Inhubo, zdroj: WMC Grey

Začátkem letošního roku reklamní společnost WMC/Grey majetkově vstoupila do start-upové agentury Inhubo. Získala zde 30% podíl. Inhubo stojí za marketingem značek Vasky, Bagind, Wuders a PAON.

Spoluzakladatelem a spolumajitelem agentury Inhubo je podnikatel Václav Staněk, který ve svých 18 letech založil obuvnickou firmu Vasky s cílem navázat na českou obuvnickou tradici a stál i u zrodu dalších brandů. Ze společnosti Vasky a dalších svých firem pak vyčlenil tým lidí, kteří se do té doby starali o digitální marketing a e-commerce. Staněk se nově dohodl s Tomášem Vondráčkem, že WMC/Grey bude služby Inhuba nabízet i dalším klientům.

„Hlavní benefit, který nám vstup do digitální agentury Inhubo přináší, je mládí a dravost. Cítíme příležitost, jak našim klientům přiblížit mladou cílovou skupinu. Ta svými požadavky v dnešní době nastavuje kvalitu služeb v oblasti e-commerce a trendy v sociálních sítích," zdůvodnil Vondráček. Ten vloni prostřednictvím hackathonu #Známkamaráda upozornil na předraženou státní zakázku na výrobu e-shopu pro dálniční známky. 

WMC/Grey tvoří ji 65 lidí a 24 klientů, na trhu působí 19 let. Spolumajiteli jsou kromě většinového podílníka Tomáše Vondráčka také Adéla Krausová a David Suda.

Agentura Inhubo spojením s WMC/Grey získala strategického partnera a své služby bude nově nabízet i dalším klientům.

-mav-