Billa startuje kampaň na kuřecí maso Vocílka

neděle, 25. dubna 2021, 08:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Billa se v nové kampani zaměřuje na kuřecí maso, které nabízí pod svou privátní značkou Vocílka. Tváří je opět šéfkuchař Jan Punčochář.

Klíčový vizuál k nové kampani privátní značky Vocílka, zdroj: Billa ČR

Klíčový vizuál k nové kampani privátní značky Vocílka, zdroj: Billa ČR

Billa startuje novou kampaň, s níž podpoří svou privátní značku masa a masných výrobků Vocílka. Tentokrát se zaměří na nabídku kuřecího masa z českých chovů a jeho zpracování nejen pro letní grilování. Tváří komunikace je stejně jako loni šéfkuchař Jan Punčochář. 

V kampani Billa rovněž komunikuje dvojí ocenění, jež značka Vocílka během posledního půlroku získala, a to Nejdůvěryhodnější značka 2020 a Czech Superbrands 2021. 

„Při založení značky jsme si přáli, aby si zákazníci v našich supermarketech mohli zakoupit kvalitní české maso a masné produkty vyrobené z českých surovin. To se nám také podařilo, což dokazují nejen prodejní výsledky Vocílky, ale i vítězství v nejrůznějších soutěžích a testech,“ říká generální ředitel Billa ČR Jaroslaw Szczypka. „Oba získané tituly pro Vocílku potvrzují, že odvádíme dobrou práci a naši zákazníci i odborná veřejnost naše kroky vnímají pozitivně. Z udělených ocenění máme velkou radost,“ dodává. 

V roce 2020 se českého masa a masných produktů Vocílka prodalo v síti Billa přes 20 tisíc tun, což činí v meziročním srovnání nárůst 54 %. V současné době nabízí privátní značka 371 produktů. Maso odebírá z 510 farem a masné produkty vyrábí v pěti výrobních závodech v České republice. Kuřecí maso pochází ze 150 farem, hovězí ze 300 a vepřové ze 60 farem po celé České republice. Na všech obalech produktů Vocílka je logo Česká potravina, na masných produktech pak logo Vyrobeno podle české cechovní normy.

Kampaň se objeví v televizi, tisku i na internetu. Kreativa je dílem agentury McCann Prague. O digitální část se stará MarketUp.

-stk-