Penny nabízí ve věrnostní kampani vybavení Vivess

sobota, 29. května 2021, 08:30 Aktuality, Reklama, Retail MediaGuru

Penny v rámci své kampaně „Hýbeme se hezky česky“ začíná nabízet v nové věrnostní kampani sportovní tašky, batohy a další vybavení značky Vivess.

Klíčový vizuál v kampani Penny, zdroj: Penny Market

Klíčový vizuál v kampani Penny, zdroj: Penny Market

Obchodní řetězec Penny Market se v letošním roce rozhodl rozhýbat Česko a vytvořit tak podmínky pro návrat ke sportu. V následujících týdnech v této souvislosti běží ve všech více než 390 obchodech věrnostní akce, kdy si zákazníci mohou pořídit se slevou až 67 % sportovní tašky, batohy a další vybavení značky Vivess.

„Chtěli jsme nabídnout něco, co se týká sportu pro všechny. Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zařadit pro věrné zákazníky praktická sportovní zavazadla od malých organizérů až po sportovní tašky a batohy,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny.

Celkem devět různých praktických zavazadel se slevou až 67 % si bude moci pořídit každý vlastník věrnostní Penny karty, který nasbírá při nákupech alespoň 5 věrnostních bodů. Pro zákazníky bez karty pak je potřeba k získání slevy alespoň 10 bodů. Zákazníci získávají za každých 300 korun svého nákupu 1 bod. Ty lze získat až do 21. července a uplatnit o týden déle, tedy do 28. července. Akce platí až do vyprodání zásob.

Penny: Sport dětí je letos náš komplexní komunikační projekt

čtvrtek 29. dubna 2021

-zue-