Trevor.cz nově spolupracuje s aplikací Úžasná místa

neděle, 2. května 2021, 07:52 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Český cestovatelský a booking start-up trevor.cz se propojil s turistickou aplikací Úžasná místa, spojení přinese rozšíření portfolia služeb.

Přes 600 tipů na výlet je nově doplněno také 300 možnostmi na ubytování, zdroj: Úžasná místa

Přes 600 tipů na výlet je nově doplněno také 300 možnostmi na ubytování, zdroj: Úžasná místa

Český cestovatelský a booking start-up trevor.cz se propojil s turistickou aplikací Úžasná místa, která patří mezi nejpopulárnější cestovatelské komunity na sociálních sítích v Čechách. Spojení obou projektů přinese rozšíření nabídky služeb v rámci jedné platformy, kde tak uživatelé najdou více jak 600 unikátních tipů na výlet a nově také na 300 nejlepších ubytování od trevor.cz.

„Ke spojení Úžasných míst a trevora došlo zcela logicky. My jsme v naší komunitě Úžasná místa dávali lidem tipy na krásná a neokoukaná místa v Česku a naši fanoušci se nás čím dál častěji ptali na doporučení ubytování v té lokalitě. Proto jsme se spojili s trevorem, abychom dokázali lidem dávat nejen tipy na výlety a neobvyklá místa, ale pomohli jim najít i hezké ubytování," uvádí Krista Audiová, zakladatelka Úžasných míst.

Úžasná místa v Čechách má přes 530 tisíc fanoušků na Facebooku a 200 tisíc sledujících na Instagramu. Počátkem dubna 2021 pak spustila aplikaci na iOS a Android a okamžitě evidovala několik desítek tisíc stažení.

trevor.cz byl spuštěn v prosinci loňského roku s cílem hledat ta nejlepší místa na ubytování v Čechách a plánovat víkendové výlety nebo celou dovolenou. V první vlně, při spuštění, tvořilo portfolio více než 200 ubytování. Nyní počet vzrostl na 308 míst.

Obě aplikace fungují mimo jiné na bázi komunitního sdílení tipů na nová, zatím neobjevená cestovatelská místa, i na prověřování jednotlivých ubytování.

Startuje nový rezervační portál na ubytování Trevor

sobota 12. prosince 2020

-zue-