Klik.cz nasazuje do kampaně „agenta s povolením srovnávat“

úterý, 15. června 2021, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Online prodejce pojištění přichází s novou vizuální identitou i kampaní, do které obsazuje „agenta s povolením srovnávat“.

Zdroj: Repro YT Klik.cz

Zdroj: Repro YT Klik.cz

Klik.cz mění svou vizuální identitu. Od poloviny června zahajuje i reklamní kampaň, ve které dosavadní „klikaře“ nahrazuje „agent s povolením srovnávat“. S komunikací chce online prodejce pojištění pracovat minimálně dva roky, využije všechny mediatypy a investuje do ní vyšší desítky milionů korun.

Hlavní roli v nové reklamě ztvárnil Petr Mikeska, držitel Thálie za rok 2014. K vidění v televizi i na internetu a dalších kanálech.

Nový reklamní spot online prodejce pojištění Klik.cz

Na celém konceptu pracoval několikačlenný tým od února loňského roku. Podílel se na něm marketingový ředitel společnosti Petr Princ, režisér Jan Chramosta či externí strategický konzultant Jiří Malý. Do celého procesu se zapojilo přibližně 12 lidí.

„Tým fungoval skvěle. Nejde totiž jen o televizní reklamu jako takovou. Na celou záležitost jsou navázány mnohdy malé věci, které je ovšem potřeba vyřešit, protože jedině tak má celá změna smysl. Televizní reklama je takový zlatý hřeb, ale změna se dotýká téměř všeho – od drobné modernizace loga, redesignu celého webu, která přijde na řadu v následujících měsících, změny celého výtvarného stylu až právě po nejviditelnější část, tedy televizní nebo online reklamu,“ popisuje Petr Princ.

Společnost Klik.cz je součástí skupiny Netrisk, která nedávno koupila také trojku trhu, službu Porovnej24.cz. Své aktivity provozuje i na Slovensku.

-stk-