Knihobot připravil speciální akci na léto

sobota, 12. června 2021, 07:35 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Online antikvariát Knihobot přichází se speciální akcí na léto, kdy se rozhodl nabízet pět tisíc knih za dvacet až padesát korun.

Knihobot se rozhodl nabízet knihy před létem za cenu zmrzliny, zdroj: Knihobot

Knihobot se rozhodl nabízet knihy před létem za cenu zmrzliny, zdroj: Knihobot

Blížící se sezóna letních dovolených a prázdnin inspirovala český knižní online second-hand Knihobot ke speciální akci, kdy vytvořil na svých stránkách sekci „Letní čtení“. Knihy se prodávají se od dvaceti do padesáti Kč.

„Dlouhodobě lidem klademe na srdce, aby se ke knížkám chovali zodpovědně a neničili je. Každá kniha však může cirkulovat jen určitou dobu, než je na ní její životní pouť znát. Letní čtení proto shrnuje výběr knížek, které si z dovolené klidně mohou přivézt suvenýr v podobě natržené obálky, ohnutých rohů nebo prouzení od ohníčku,“ vysvětluje Kristýna Hladíková, marketingová manažerka z Knihobotu.

Ve výběru se objevují především letní oddechovky, tedy české i zahraniční románové bestsellery, detektivky, červená knihovna nebo čtení pro teenagery. Většina z nich vyšla v tak vysokých nákladech, že je díky tomu možné je prodávat za pár desetikorun. Většina z titulů se přitom ještě před pár lety prodávala za desetinásobné ceny.

Akci plánuje antikvariát komunikovat především na svých stránkách, ve výdejnách, na sociálních sítích a v rámci emailingu.

Skupina Miton finančně vstupuje do Knihobota

pátek 23. dubna 2021

-zue-