Potraviny ze sítě Žabka lze objednat i přes Dáme jídlo

neděle, 13. června 2021, 08:30 Aktuality, Retail, Internet & Mobil MediaGuru

Žabka spolupracuje při doručení s Dáme jídlo, zatím je zapojeno 21 prodejen. Po službách Bolt a Wol je to třetí kurýrní společnost, kterou síť zákazníkům při online prodeji nabízí.

Po Boltu a Woltu spolupracuje Žabka i s Dáme jídlo, zdroj: Žabka

Po Boltu a Woltu spolupracuje Žabka i s Dáme jídlo, zdroj: Žabka

Žabka, síť prodejen malého formátu, spolupracuje se společností Dáme jídlo. Do pilotního projektu je zatím zapojeno celkem 21 obchodů v Praze, Mladé Boleslavi, Plzni, Pardubicích. Zákazník si může vybrat z téměř 900 položek s doručením od 30 do 60 minut a objednat si od pečiva přes zeleninu až po nápoje.

„Zájem zákazníků o online nákupy je neustále na vzestupu, jsme proto rádi, že se nám daří tento segment neustále posilovat a nově mohou zákazníci nakoupit své oblíbené produkty našich obchodů i prostřednictvím platformy Dáme jídlo,“ říká Radim Lunda, generální ředitel sítě obchodů Žabka v ČR.

Služba je nyní dostupná na 21 prodejnách, ale během následujících dvou týdnů má přibýt dalších jedenáct nových obchodů. Tento způsob nákupu tak budou moci využít zákazníci i v Brně, Jihlavě, Kladně a Liberci.

Žabka se nejen ve svých kamenných prodejnách snaží reagovat na měnící se potřeby zákazníků. Více než rok nabízí i možnost online nákupů. K online kurýrním službám Bolt a Wolt tak nyní nově patří i společnost Dáme jídlo. Řetězec slaví letos 10 let působení pod skupinou Tesco a spouští komunikační kampaň, která má za cíl zajistit nové prostory pro prodejny.

Síť prodejen Žabka mění logo, v kampani hledá prostory

pátek 21. května 2021

-zue-