Bernard vstupuje se svou restaurací na Slovensko

středa, 11. srpna 2021, 12:20 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Rodinný pivovar Bernard rozšiřuje svou síť franšízových restaurací Bernard Pub do zahraničí. Nová pobočka otevírá na Slovensku.

Bernard Pub v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara, zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Bernard Pub v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara, zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Síť franšízových restaurací Bernard Pub se rozšiřuje do zahraničí. Nová hospoda je otevřena v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara na Slovensku.

Restaurace byla k otevření připravena už loni, spuštění do plného provozu ale brzdila opatření proti šíření koronaviru. „Podle možností jsme prodávali alespoň z okénka nebo rozvážkou. Byly to těžké časy, ale byl to vlastně docela dobrý zkušební provoz. Nástup do sezóny pak nebyl tak náročný,“ ohlíží se za spuštěním prvního slovenského Bernard Pubu obchodně-marketingová manažerka Tereza Tkáčová.

Terasa Bernard Pubu v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara, zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Terasa Bernard Pubu v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara, zdroj: Rodinný pivovar Bernard

První zahraniční Bernard Pub nabízí pět druhů čepovaného piva, součástí je tzv. Rotující pípa, na které se průběžně mění nabídka speciálů humpoleckého pivovaru. „Je to značková restaurace, kde pivo čepuje a podává zaškolený a zkušený personál. Kvalitu provozovatel pravidelně konzultuje se zástupcem pivovaru. Je možné zde ochutnat pivo nepasterované, nefiltrované i kvasnicové,“ představuje fungování podniku obchodní ředitel Rodinného pivovaru Bernard Zdeněk Šípek.

Nabídku piva doplňuje kuchyně. „V žádném z našich podniků nejsou stejné jídelní lístky, nediktujeme centrálně, co vařit a od koho nakupovat suroviny. To je v ,tvrdých' franšízách nemyslitelné,“ dodává Zdeněk Šípek.

Bernard Pubů je celkem osm, otevřeny jsou také dva Bernard Bary orientované především na nápoje.

-stk-