Lékárny Benu zdůrazňují v kampani lidský přístup

čtvrtek, 23. září 2021, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Cílem nové kampaně lékáren Benu je ukázat personalizovaný a lidský přístup.

Z televizního spotu lékáren Benu, zdroj: Benu

Z televizního spotu lékáren Benu, zdroj: Benu

Lékárny Benu spustily novou marketingovou kampaň s mottem „Vaše zdraví si bereme na starost.“ Jejím cílem je ukázat personalizovaný a lidský přístup. „Chceme značku Benu lidsky přiblížit našim zákazníkům a pacientům. Naše filozofie vychází z respektu ke každému jednomu z nich, k jeho individuálním potřebám a očekávání. Každý z nás je jedinečný, a to, co může vyhovovat jednomu pacientovi, neznamená, že bude vyhovovat i tomu dalšímu,“ uvedla marketingová manažerka Benu Petra Hilburgerová.

Ve druhé části kampaně se Benu zaměřuje na kategorie léků na předpis, z nichž vybrané léky nabízí bez doplatku. K již zavedeným kategoriím, nově přibydou i vybrané léky z kategorie nové. Vzhledem k tématu kampaně a související legislativě je kampaň vedena formou TV spotů, displejové reklamy v provozovnách a vizuálů, které jsou používány v různých tiskových materiálech.

Zdroj: Benu

Dalším tématem aktuální marketingové kampaně jsou také benefity služby „Benu na předpis“. Jedná se o možnost rezervace léků z e-receptu. Komunikace této služby běží formou direct mailingu, PPC kampaní v prostředí sociálních sítí, videospotů a též prostřednictvím Benu akčního letáku.

-mav-