Persil zapojil svou ikonu „bílé dámy“ do umělecké koláže

neděle, 24. října 2021, 08:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Prací prostředek Persil spojuje ikonickou postavu „bílé dámy“ a svůj nejnovější produkt Persil Discs.

Zdroj: Henkel ČR

Zdroj: Henkel ČR

Prací prostředek Persil spojuje ikonickou postavu „bílé dámy“ a svůj nejnovější produkt Persil Discs. Spojení historie a inovace se objevilo v projektu časopisu Vogue CS, který na džínové bundy dodal umělecké koláže v rámci Vogue art projektu. 

„Lady Persil, jak interně označujeme bílou dámu, je s Persilem velmi silně spojena už od samých začátků. Když ve 20. letech minulého století vznikla, byla to opravdu přelomová událost. Proto jsme ji chtěli touto kampaní znovu zviditelnit a vzdát hold, spojit tradici s inovací,“ uvedla Jana Očadlíková, marketingová ředitelka divize pracích a čisticích prostředků společnosti Henkel ČR.

Vogue art projekt letos počtvrté vytváří oblečení se svými uměleckými kolážemi. Pravidelně na projektu spolupracuje s různými společnostmi. Džínovou bundu s bílou dámou Persilu, bylo možné získat v soutěži na Vogue.cz.

„V designu speciálně vytvořeném pro tento projekt jsme nenásilnou formou vložili do historického vizuálu naši největší inovaci – čtyřkomorové prací kapsle Persil Discs 4v1,“ dodal Marek Jedinák, senior brand manager v divizi pracích a čisticích prostředků společnosti Henkel ČR.

-mav-