Prima zahájí v pondělí odpoledne vysílání Prima Show

pondělí, 25. října 2021, 10:45 Aktuality, TV MediaGuru

Hlavním tahákem nové stanice má být druhá řada reality show Like House, ve které účinkují čeští influenceři sociálních sítí.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Nový tematický kanál Prima Show, zaměřený na formát reality show, zahajuje své vysílání v pondělí 25. října od 17:20. Jako svůj první pořad nabídne americkou řadu Výměny manželek. Od 18:10 následuje druhá řada reality show Like House, která má být jedním z opěrných bodů původního vysílání nového kanálu. V prvním dni vysílání je dále v nabídce od 19:05 reality show Farmář hledá ženu (česká verze) a od 20:10 další z původních pořadů Prima Show, a to soutěžní pořad Královny butiků. Jde o módní reality show, která se bude vysílat každý den a v pátek nabídne finále. Reality show Like House bude mít na nové stanici také svou noční verzi, vysílat se bude od 22:20 pod názvem Like House Night Show. Ve večerním vysílání se rovněž objeví britská reality show O 100 % hezčí.

Prima Show zahájí 25. října, cílí na mladší ženy

úterý 5. října 2021

Stanici Prima Show, která chce oslovovat především mladší ženské publikum, si lze naladit v digitálním terestrickém vysílání DVB-T2 (MUX 22, na původní pozici Test-2), dále u operátorů Vodafone (pozice 19) a T-Mobile (pozice 35).

Jde o jedenáctý kanál skupiny Prima a zároveň o druhý kanál, který Prima spouští v letošním roce. V červnu zahájila vysílaní stanice Prima Star, přinášející archivní tvorbu televize Prima.

-mav-