Rohlik.cz zrychluje dobu doručení v Praze a Brně na 90 minut

středa, 6. října 2021, 07:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Rohlik.cz zkracuje od začátku října v Praze a Brně dobu doručení na 90 minut. V soutěži rozdá zákazníkům půl milionu korun.

Zdroj: Rohlík.cz

Zdroj: Rohlík.cz

Český online supermarket Rohlik.cz od října zkracuje v Praze a Brně dobu doručení na 90 minut. Zrychlení služby se momentálně týká všech městských částí Prahy a Brna. Rohlík plánuje postupně zrychlovat dodání i v dalších lokalitách, zejména v oblastech okolo velkých měst. Do budoucna chce zákazníkům nabídnout další zrychlení všech služeb, a ještě více zkrátit dobu, která uplyne od online nákupu po dodání objednávky před jejich dveře.

Rohlík.cz koncem září také rozšířil portfolio privátních značek a uvedl na trh opakovaně použitelné ekologické tašky. „Zájem o zálohované tašky předčil naše očekávání, do dnešního dne si nákup ve vratných taškách objednalo 10 tisíc zákazníků,” říká Olin Novák, CEO Rohlík.cz.

K sedmému výročí rovněž připravil pro své zákazníky soutěž o půl milionu korun, chce je tak motivovat k nákupu a vyzkoušení nových tašek. Od 11. října plánuje přijít na trh s limitovanou edicí jednoho výrobku připraveného přímo pro Rohlík. Více konkrétní zatím ovšem e-shop být nechce.

Od poloviny září zrychlil časy doručení i online supermarket Košík.cz. Zákazníkům z Prahy a okolí nově přiveze nákup za 120 minut, v regionech za čtyři hodiny. Dobu doručení chce rovněž dále ještě snižovat.

Rohlík rozšiřuje své privátní značky, má vratné eko-tašky

středa 22. září 2021

-zue-