Rohlík rozšiřuje své privátní značky, má vratné eko-tašky

středa, 22. září 2021, 13:55 Aktuality, Internet & Mobil, Retail MediaGuru

Rohlik.cz rozšiřuje své portofilo privátních značek. Přidává uzeniny Dacello, papírové hygienické potřeby Moddia, značku Pappudio a rozjíždí i vlastní řemeslnou pekárnu.

Značka Dacello nabídne šunky a podobné výrobky, zdroj: Rohlík.cz

Značka Dacello nabídne šunky a podobné výrobky, zdroj: Rohlík.cz

Online supermarket Rohlik.cz rozšiřuje své portofilo privátních značek. Po vlastní značkách Bez Kompromisu, Maso, Fjoru a Miil přidává uzeniny Dacello, papírové hygienické potřeby Moddia, dále značku Pappudio a rozjíždí i vlastní řemeslnou pekárnu.

„Novými značkami Dacello a Moddia pokrýváme segment nejlevnějšího sortimentu. Obě řady splňují kritérium kvality za nejlepší možnou cenu v dané kategorii. Zkrátili jsme dodavatelský řetězec na naprosté minimum,” komentuje novinky Olin Novák, komerční ředitel Rohlik Group, který bude od prvního října zastávat funkci CEO Rohlik.cz.

Pod značkou Moddia jsou hygienické potřeby, zdroj: Rohlík.cz

Pod značkou Moddia jsou hygienické potřeby, zdroj: Rohlík.cz

Nově e-shop do sortimentu přidává značku Dacello. Ta nabídne uzenářské výrobky, přes 30 produktů, například delikatesní šunky s minimálně 96% obsahem masa, salámy i tradiční párky. Další je značka papírových hygienických potřeb Moddia. V nabídce je také značka Pappudio. Rohlík rovněž rozjíždí vlastní řemeslnou pekárnu. Zákazníci si mohou vybrat z více než 40 položek sortimentu vlastní pekárny. Dohromady si nyní zákazníci na Rohlíku můžou vybrat ze 17 tisíc položek.

Taška unese až 11 kg a vydrží až 25 použití, zdroj: Rohlík.cz

Taška unese až 11 kg a vydrží až 25 použití, zdroj: Rohlík.cz

Rohlik.cz navíc dává na trh vratné nákupní tašky. Mají mít až o 80 % nižší dopad na životní prostředí, než je tomu u papírové tašky. Používáním vratných tašek místo papírových může zákazník Rohlíku ušetřit 300 tašek za rok. Na výrobu se používá odolný materiál, má vydrží až 25 použití. Vratné rohlíkovské tašky jsou vyrobeny z recyklovaných PET lahví, záloha na ni bude 250 korun.

Rohlík chce pomoci farmářům, mimo jiné i s marketingem

úterý 1. června 2021

-zue-