Albert vánoční kampaň spojuje s potravinovou pomocí

úterý, 9. listopadu 2021, 10:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci své vánoční kampaně daruje Albert skrze potravinové banky milion porcí jídla potřebným. Organizuje i vlastní potravinovou sbírku.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert svou letošní vánoční kampaň spojuje s potravinovou pomocí – o svátcích bude distribuovat prostřednictvím potravinových bank milion porcí jídla potřebným. Navíc organizuje v celé síti svých obchodů 4. a 5. prosince vlastní potravinovou sbírku. 

„Naše komunikace je postavena na sdělení ,Darovat je kouzelný pocit'. V Albertu totiž víme, že darování naplňuje nejen obdarovaného, ale i toho, který daruje. A chceme, aby ten pocit letos zažili všichni Češi. Ať už tím, že si vzpomenou na kamaráda, souseda, nebo prostě někoho, kdo je sám či v tísni… Věříme, že naše aktivita – darování milionu porcí jídla potřebným – prostě začne celé darovací hnutí,” říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka Albertu. 

Příběh vánoční kampaně se točí kolem kouzelné vánoční tašky, která pokud je naplněna dobrým jídlem, zmizí a objeví se u toho, kdo potřebuje pomoc. Reklamní spot se přitom již počtvrté spojuje s postavou Darebáčka a jeho rodinou. 

„Tentokrát se zaměřujeme na malou Sáru, která díky kouzelné tašce pozná, jaký kouzelný pocit je darovat. Paralelně zároveň dramatizujeme naši distribuci milionu porcí jídla, a to skrze spot, jehož hrdinové jsou reální zaměstnanci, kteří v kouzelném skladu Albertu plní tašky a posílají je potřebným,” popisuje Dejan Štajnberger, kreativní ředitel agentury VCCP Prague, která pro Albert vánoční kampaň již po po páté za sebou vytvořila. 

Kampaň poběží v televizi, outdooru, tisku, na internetu a sociálních sítích. Součástí bude i komunikace v místě prodeje. Produkci zajistila společnost Bistro Films pod vedením režisérky Jasminy Blažević

-stk-