Everli v kampani podporuje svůj koncept osobních nákupčích

neděle, 7. listopadu 2021, 08:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Everli v kampani akcentuje péči a smysl pro detail a chce tak podpořit svůj koncept online prodeje potravin s pomocí jednotlivých nákupčích.

Kampaň je k vidění v osmi městech ČR, zdroj: Everli

Kampaň je k vidění v osmi městech ČR, zdroj: Everli

Evropské online tržiště s potravinami Everli spustilo na podzim novou mezinárodní kampaň s hlavním claimem: „Nakoupeno s láskou". Má zákazníky upozornit na hlavní přednosti tohoto konceptu, kdy nákup obstarávají konkrétní nákupčí – shoppeři osobně v jednotlivých řetězcích a rozvážejí jej pak ve vlastních vozech.

„Tým Everli se zaměřuje na to, aby zákazníkům poskytl klid a bezproblémové nakupování potravin, které si oblíbí a kterému budou důvěřovat. Naši zákazníci mají přístup ke svým produktům ze svých supermarketů a mohou si vybrat doručení ve stejný den a do dvou hodin," říká Alex Sonnenberg, marketingový ředitel společnosti Everli.

Mezinárodní kampaň vytvořila kreativní agentura VCCP a naplánovaly ji centrální a místní marketingové týmy. Jedná se o omnichannel projekt v kombinaci statické a dynamické komunikace. Probíhá od září až do 28. listopadu s více než 1000 instalacemi v osmi městech po České republice. Současně startuje také digitální kampaň na platformách Facebook, Instagram, Youtube a Google Ads. Objeví se také rádiové spoty na rádiích Evropa 2, Kiss, Radio 1, Spin, Impuls, Rock Zone nebo Dance s více než 200 přehráváními na stanici denně.

Nový spot Everli


Původem italský e-shop Everli  poskytuje své služby ve dvanácti městech v ČR (Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, České Budějovice, Olomouc a Havířov, Kladno, Hradec Králové, Pardubice, and Ústí nad Labem) a v dalších čtyřech se představí v následujících měsících. Spolupracuje s řetězce Billa, Kaufland, Tesco a Lidl a plánuje další partnerství s prodejci.

Na český trh vstupuje Everli, další online prodejce potravin

středa 31. března 2021

-zue-