Korporátní záležitosti Coca-Cola HBC vede Michal Dyttert

středa, 3. listopadu 2021, 13:50 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Novým ředitelem pro korporátní záležitosti a udržitelnost společnosti Coca-Cola HBC CZ/SK se stal Michal Dyttert.

Michal Dyttert, zdroj: Coca-Cola HBC

Michal Dyttert, zdroj: Coca-Cola HBC

Společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko má od 1. října nového ředitele pro korporátní záležitosti a udržitelnost – stal se jím Michal Dyttert. Ve své pozici nahradil Lukáše Zapletala, který se v rámci firmy přesunul na pobočku v Singapuru, kde nyní působí jako Legal Operations Director.

„Mou prioritou bude na nové pozici otevřená komunikace s externím prostředím a udržitelnost. Coca-Cola je celosvětovou jedničkou v oblasti znalosti nápojového průmyslu. Budu pracovat na tom, abychom v Česku a na Slovensku byli i jedničkou v udržitelnosti,“ říká Dyttert. 

Michal Dyttert přichází do Coca-Coly po ročním působení na Ministerstvu investic, regionálního rozvoje a informatizace Slovenské republiky, kde pracoval na pozici ředitele komunikace. Od roku 2015 působil v řetězci na pozici manažera korporátních záležitostí pro slovenský trh. Předtím zodpovídal za vztahy s veřejností a CSR v České republice i na Slovensku společnosti Provident Financial. Mezi lety 2006 a 2010 byl mluvčím předsedy slovenského parlamentu. Svou profesní dráhu jako novinář pro soukromá i veřejnoprávní média na Slovensku. Vystudoval žurnalistiku a politologii. 

-stk-