Waterdrop otevírá v Brně svou první prodejnu na trhu

středa, 17. listopadu 2021, 07:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Waterdrop v České republice otevírá svůj první kamenný obchod. Nachází se v centru Brna.

Prodejna Waterdrop se nachází v Brně v Rašínově ulici, zdroj: Waterdrop.

Prodejna Waterdrop se nachází v Brně v Rašínově ulici, zdroj: Waterdrop.

Značka Waterdrop, nabízející tzv. mikrodrinky k ochucení vody, otevírá na českém trhu svůj první kamenný obchod. Nachází se v Brně v Rašínově ulici. 

Waterdrop v ČR startoval jako online a do světa kamenných prodejen vstupuje nyní. Naše cesta vede opačně oproti mnoha současným firmám, které z kamenných prodejen přecházejí do e-shopů. Chceme být našim zákazníkům co nejblíže, poznávat je, potkávat je. V Brně jsme našli prostor, který našemu brandu sluší,“ říká Kateřina Navrátilová, general manager,  Waterdrop CEE.  

Na ploše přibližně 80m2 čeká na zákazníky kompletní nabídka mikrodrinků i designových doplňků značky, mezi něž patří lahve z nerezové oceli nebo borosilikátového skla. Připraven je i odborně proškolený personál store managerů, který bude k dispozici  sedm dní v týdnu vždy od 10 do 19 hodin. Kromě nákupu budou moci zákazníci do obchodu vracet i kapsle od mikrodrinků, které budou následně zrecyklovány.

Značka již před dvěma lety otevřela také prodejní kiosek v pražském obchodním centru Westfield Chodov. Její produkty jsou k dostání také v parfumeriích Fann. 

-stk-